Vrei sa cumperi sau sa vinzi un telefon second-hand?

Vrei sa cumperi sau sa vinzi un telefon second-hand?

Vrei sa cumperi un telefon second-hand ieftin, fara bataie de cap si in siguranta? Sau vrei sa-ti vinzi telefonul care sta de mult timp uitat intr-un sertar? Acum e mult mai simplu de cat ai crede. De fapt, e simplu cat ai zice Flip.

vanzare si cumparare de telefoane second-hand
Sursa foto: www.flip.ro

Ce este Flip.ro si cum poti sa cumperi un telefon second-hand?

Flip.ro este una dintre cele mai noi platforme unde poti cumpara si vinde telefoane noi si second-hand verificate, rapid si in siguranta. Inovatia consta in faptul ca fiecare telefon trece printr-un proces riguros de verificare tehnica. Se vor efecta pana la 30 de teste care vor avea in vedere hardware-ul, software-ului, dar si conditiile estetice ale telefonului.

Fiecare telefon este curatat la exterior, in jurul butoanelor si a porturilor, este fotografiat profesionist pentru a vedea exact ce cumperi, este ambalat corespunzator si livrat gratuit catre cumparator. Mai mult de atat, fiecare telefon este insotit si de o garantie de 100 de zile pentru ca tu sa te bucuri de un plus de siguranta atunci cand iti cumperi un telefon second-hand.

Ce se intampla atunci cand vrei sa vinzi un telefon pe Flip.ro?

Cu Flip.ro nu-ti mai bati capul cu vanzarea telefonului, indiferent de conditia in care acesta se afla. Echipa de la Flip.ro se ocupa de verificarea tehnica a telefonului, de repararea acestuia daca e cazul, si bineinteles de vanzarea lui in timp ce tu te ocupi de lucrurile cele mai importante pentru tine.

Iata care sunt si pasii prin care poti sa vinzi un telefon pe Flip.ro:

1. Alegi telefonul pe care vrei sa-l vinzi. Acesta trebuie sa fie de la unul din urmatoarele branduri: Apple, Samsung, sau Huawei.

2. Raspunzi la cateva intrebari legate de modelul telefonului tau si afli instant pretul de vanzare.

3. Il trimiti prin curier echipei de la Flip.ro sau il lasi in unul dintre cele 22 de puncte de colectare IQ BOX din tara.

4. Ei se ocupa de vanzarea telefonului tau in timp ce tu te ocupi de alte lucruri.

5. Alegi cea mai convenienta modalitate pentru tine de a primii bani: cash, banca, sau Revolut.

Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul Flip.ro si vezi cat de usor e sa cumperi un telefon second-hand sau sa vinzi telefonul pe care nu-l mai folosesti.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *