Spirulina pulbere si tablete

Sursa foto: Healthline.com

Unde gasesc cea mai buna spirulina certificata ecologic/bio de pe piata? [2020]

Spirulina este considerata una dintre cele mai vechi surse de hrana de pe Terra. Se crede ca vechile civilizatii azteca si africana o foloseau ca principala sursa de hrana datorita valorilor sale nutritionale. Combinatia perfecta de proteine, vitamine, minerala si aminoacizi, fac din aceasta un aliment complet si unul dintre cele mai nutritive alimente din lume.

Spirulina este o alga verde-albastruie foarte bogata in proteine, vitamine, minerale, carotenoizi si antioxidanti care protejeaza celulele de radicalii liberi. Printre cei mai importanti nutrienti se numara vitaminele din complexul vitaminic B, beta-carotenul, vitamina E, magneziu, zinc, fier, seleniu, si acidul gras gamma linoleic.

Pentru ce este buna spirulina? Vezi mai jos 7 motive pentru care ar trebui sa o incluzi si tu pe lista suplimentelor alimentare deosebit de nutritive si detoxifiante.

UNDE GASESC CEA MAI BUNA SPIRULINA ORGANICA TABLETE?

Spirulina Ecologica de Hawaii (400 mg)

Flaconul dublu sigilat contine 300 de tablete de 400 mg cu pulbere de Spirulina de Hawaii.

Supliment alimentar ecologic natural, Raw, verificat si certificat Vegan, Fara Gluten, Fara Lactoza, Fara Fructoza, Fara Organisme Modificate Genetic (nonGMO), Neiradiat si Neradiat.  

Spirulina republica bio

Spirulina tablete ecologice Niavis 

Aceastaeste cultivata in bazine in aer liber, unde apa limpede impreuna cu stralucirea soarelui, permit acestei alge sa se inmulteasca rapid, daruindu-ne astfel o sursa naturala bogata de proteine, vitamine si minerale.

PRODUS BIO/ECOLOGIC
PRODUS VEGAN
FARA GLUTEN

100% NATURAL

spirulina tablete niavis

Spirulina tablete ecologice Obio

Cantitatea zilnica recomandata este de 5 grame de 3 ori pe zi (1 lingurita are aproximativ 5 grame). Se poate amesteca in apa plata, in bautura preferata, sau presarata pe salate. Nu este recomandat sa o amestecati cu lichide peste 40 de grade, deoarece isi pierde din proprietati.

Spirulina tablete obio

Spirulina tablete ecologice Raw Boost

Acidul gama-linoleic este un alt element continut de spirulina, care face ca aceasta alga sa reprezinte nu numai o hrana completă pentru adult dar si o hrana care aduce in alimentatie un element continut in special de laptele matern, de o importanta capitala in cresterea si dezvoltarea corpului uman, inclusiv in diminuarea alergiilor. 

UNDE GASESC CEA MAI BUNA SPIRULINA PULBERE CERTIFICATA ECOLOGIC?

Spirulina pudra ecologica Niavis 

Aceastaeste cultivata in bazine in aer liber, unde apa limpede impreuna cu stralucirea soarelui, permit acestei alge sa se inmulteasca rapid, daruindu-ne astfel o sursa naturala bogata de proteine, vitamine si minerale.

PRODUS BIO/ECOLOGIC
PRODUS VEGAN
FARA GLUTEN

100% NATURAL

spirulina pulbere niavis

Spirulina pudra ecologica Obio

Pe langa faptul ca este o sursa vegetariana de proteine si vitamina B12, alte componente nutritionale majore se regasesc in spirulina pulbere: acizii grasi esentiali, phycocyanina (aceasta ajuta la asimilarea fierului in organism), clorofila (curata si detoxifica organismul si ajuta la eliminarea metalelor grele), beta-caroten (este prezent in spirulina de 10 ori mai mult decat in morcovi), si antioxidanti.

spirulina pulbere obio

Spirulina pulbere ecologica NATURYA

Spirulina Naturya este cultivata in bazine in aer liber, unde apa limpede impreuna cu stralucirea soarelui, permit acestei alge sa se inmulteasca rapid, daruindu-ne astfel o sursa naturala bogata de proteine,vitamine si minerale.

Produs certificat Organic SOIL ASSOCIATION

Spirulina pudra naturya

Spirulina pudra ecologica Raw Boost

Spirulina, bogata in ficocianina, un antioxidant ce stimuleaza producerea celulelor stem, celule rudimentare ce sunt transformate mai apoi de sange in celule albe sau rosii specifice.

Ingrediente: 100% pudră ecologica de spirulina (Arthrospira Platensis)

Pudra de spirulina organica Kiki Health

Pudra de spirulina organica contine 65% proteine pe baza de plante pentru muschi si oase sanatoase.

Pudra de spirulina organica este obtinuta din spirulina uscata cu grija, la temperaturi scazute pentru a-si pastra continutul nutritional.

spirulina organica pudra kiki health

Spirulina pulbere bio Dragon Superfoods

De mai bine de 30 de ani, spirulina pulbere este numarul unu pentru suplimentarea unui stil de viata vegetarian. Spirulina este o sursa mai bogata in proteine decat carnea de vita sau chiar decat soia.

spirulina pudra dragon superfoods


7 MOTIVE PENTRU CARE SA CONSUMI SPIRULINA

1. Este cel mai nutritiv ingredient de pe planeta

Spirulina este o proteina completa si contine de 26 de ori mai mult calciu decat laptele. In plus, mai contine si: vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina B6, vitamina B9, vitamina C, vitamina D, vitamina A si vitamina E. Printre mineralele continute se numara: potasiu, calciu, crom, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, seleniu, sodiu si zinc.

2. Contine acizi grasi esentiali

Spirulina contine 65% proteine si aminoanizi, printre care se numara si acidul gama linoleic, Omega-3, Omega-6 si Omega-9.

3. Echilibreaza nivelul de zahar din sange

4. Contine antioxidanti puternici

Antioxidantii sunt acele substante puternice care ne protezeaza celulele, iar unul dintre cei mai importanti antioxidanti pe care ii contine spirulina este ficocianina. “Savantii chinezi Zhilong Chen si Xuejun Gao presupun, ca ficocianina are capacitatea de a stimula sinteza eritrocitelor sanguine, asemenea hormonului eritropoietina. El stimuleaza sinteza atat a celulelor albe cat si a celor rosii, chiar si în cazul afectiunilor toxico-chimice si/sau radiationale. Bazandu-se pe acest efect spirulina este aprobata in calitate de „supliment alimentar curativ” in caz de iradieri radioactive. (Sursa: Wikipedia)

5. Reduce inflamatiile si ii ajuta pe cei care sufera de alergii

6. Ajuta la eliminarea metalelor grele din organism

Spirulina contine o cantitate impresionanta de clorofila, care ajuta la eliminarea metalelor grele din organism, a toxinelor din sange si ajuta la stimularea sistemului imunitar.

7. Arde grasimile

Spirulina este benefica si pentru arderea grasimilor in timpul exercitiilor, ajutand la cresterea masei musculare si a nivelului de anduranta. Este recomandata a fi consumata de persoanele care practica sport regulat pentru reducerea febrei musculare.

Mai multe informatii despre beneficiile spirulinei, poti citi si in acest articol: Care sunt beneficiile spirulinei si de ce trebuie inclusa in alimentatia noastra?

1 thought on “Unde gasesc cea mai buna spirulina certificata ecologic/bio de pe piata? [2020]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *