Idei de carti populare pe care sa le citesti in 2020

Idei de carti populare pe care sa le citesti in 2020

Daca si pentru tine cititul este un stil de viata, atunci nu exista perioada mai buna ca aceasta sa citesti teancul de carti pe care l-ai adunat de-a lungul timpului, dar pe care nu ai reusit inca sa le citesti. Profita de timpul acesta si de perioada in care lucrezi de acasa si include in rutina ta zilnica si cititul. Incepe cu o pagina pe zi. Incepe cu cartea si genul preferat. Daca nu stii cu ce sa incepi, iata o lista cu cele mai populare carti.

Arta subtila a nepasarii – Mark Manson

Arta subtila a nepasarii - Mark Manson

Arta subtila a nepasarii este un ghid de dezvoltare personala in care autorul ne invata sa ne cunoasteam si sa ne acceptam temerile, greselile si incertitudinile pentru ca apoi sa ne putem asuma responsabilitate si sa actionam cu curaj pentru ceea ce-i important pentru noi.

Ei bine, creierul încearcă întotdeauna să dea sens situației curente bazându-se pe convingerea și experiențele anterioare. Orice informație nouă este evaluată după criterii și concluzii preexistente. – Mark Manson

Confesiunea unui preot – Sierra Simone

Confesiunea unui preot este o carte cu o intriga controversata, erotica, incitanta. Este scrisa din perspectiva personajului principal Tyler Bell, un preot catolic in varsta de 29 de ani, care ajunge sa se confrunte cu o mare dilema morala. Pe de-o parte, el isi doreste sa ramana dedicat misiunii sale spirituale, iar pe de alta parte, sa-i ofere confortul unui familii femeii de care ajunge sa se indragosteasca.

Pacienta tacuta – Alex Michaelides

Pacienta tacuta - Alex Michaelides

Thriller-ul psihologic Pacienta tacuta prezinta povestea unei pictorite renumite casatorita cu un fotograf de fashion, care traiesc intr-o casa superbe, intr-una dintre cele mai dorite zone ale Londrei. Intr-o seara, sotul ei ajunge mai tarziu acasa si de aici incepe adevarata actiune. In momentul in care intra in casa, Alicia Berenson il impusca de 5 ori in fata, iar apoi ramane tacuta mai multi ani.

Hotul de carti – Marcus Zusak

Hotul de carti - Marcus Zusak

Hotul de Carti este o este o poveste despre puterea cuvintelor de a creea lumi. Actiunea cartii are locul in anul 1939 in timpul Germaniei naziste. Liesel, personajul principal al actiunii, observa ascuns partial in zapada langa mormantul fratelui ei, Manualul Groparului, uitat din intamplare acolo. Este prima carte pe care o fura. Cu ajutorul tatalui sau adoptiv invata sa citeasca, dezvoltand o adevarata dragoste pentru carti si cuvinte.

Dragostea in vremea holerei – Gabriel Garcia Marquez

Dragostea in vremea holerei - Gabriel Garcia Marquez

Dragostea in vremea holerei, una dintre cele mai frumoase si mai tragice povesti de dragoste din literatura universala. Pe scurt, in carte este descrisa povestea lui Florentino Ariza, un tanar fara posibilitati materiale, care se indragosteste de fiica unui negostor sosit in oras, Fermina Daza. Florentino se indragosteste de aceasta si ii jura dragoste si fidelitate vesnica. Esi nu reusesc sa comunice decat prin intermediul unor scrisori trimise pe furis, sentimetul de dragoste dainuieste 50 de ani, 9 luni si 4 zile.

Codul bunelor maniere – Aurelia Marinescu

Codul bunelor maniere - Aurelia Marinescu

Codul bunelor maniere al Aureliei Marinescu este un adevarat bestseller national care s-a vandut pana acum in 300 000 de exemplare si continua sa fie o carte foarte dorita de public.

“Fluturi” – Irina Binder

Fluturi - Irina Binder

Printre cele mai populare carti pe care sa le citesti in 2020 se afla si volumele Irinei Binder – Fluturi. Desi parerile sunt impartite, ramane la latitudinea ta daca vrei sa afli povestea de iubire dintre Irina, protagonista romanului, Matei si fratele vitreg al acestuia, Robert.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *