Iata cum Insulele Feroe isi pomoveaza turismul pe timpul pandemiei. O campanie de marketing ce a ajuns virala.

Iata cum Insulele Feroe isi pomoveaza turismul pe timpul pandemiei. O campanie de marketing ce a ajuns virala.

Cei dornici de aventura pot sa viziteze virtual unul dintre cele mai frumoase si verzi locuri de pe Terra, si anume Insulele Feroe. Guðrið Højgaard, director la Visit Feroe Islands, impreuna cu echipa sa, s-au gandit la o modalitate inovatoare de a promova turismul chiar si pe tipul pandemiei. Despre ce este vorba? Citeste in continuare!

Ei au creat un tool care sa le permita utilizatorilor din toata lumea sa viziteze tara cu ajutorul ghizilor locali, chiar din casele lor. Asemenea unui joc pe calculator, cei dornici de explorarea insulelor, au la indemana controller prin care ii directioneaza pe ghizi incotro sa mearga, sa alerge sau chiar sa sara.

https://www.remote-tourism.com/

Fiecare ghid local este echipat cu o camera video live, ceea ce le permite utilizatorilor sa vada in real-time locul in care se afla si unde sa-i ghideze pe localnici. Pe lana tururile virtuale la pas, acesti ami pot sa aleaga si plimbari cu elicopetrul sau barca.

https://www.remote-tourism.com/about-the-project

Insulele Feroe sunt localizate in partea de nord a Oceanului Atlantic intre Islanda, Scotia si Norvegia, avand o populatie de doar 50,000 de locuitori. Arhipeleagul este alcatuit la randul lui din 18 insule, acest taram verde fiind casa a peste 80,000 de oi, mai mult decat intreaga populatie a insulei.

Daca vrei sa mai descoperi virtual si alte locuri, acceseaza articolul urmator: https://www.atoz.ro/turism-virtual-locuri-pe-care-sa-le-vizitezi-de-oriunde-oricand/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *