Despre noi

Salut! 😊 Bine ai venit sau ai revenit pe site-ul nostru!

Ce este AtoZ si de unde am pornit?

AtoZ a trecut prin mai multe transformari pentru a ajunge formatul de azi. Intai, a fost un blog personal care a pornit in perioada studentiei din dorinta de a documenta toate retetele pe care le faceam si pentru a crea o sursa proprie de inspiratie. Mai mult de atat, se intampla de multe ori ca prieteni sau cunoscuti sa-mi ceara reteta pe care am facut-o, insa, de cele mai multe ori, retetele eru adaptate de mine, sau foloseam doar o parte din ingredinte si atunci era mai complicat sa explic totul la fiecare in parte. 

Pe parcursul anilor, stilul alimentar s-a schimbat si el, si atunci m-am indreptat spre un regim alimentar preponderent vegetarian si vegan, consumand carne doar ocazional. Am renuntat cam la tot ce inseamna alimente rafinate (ulei, zahar, faina alba) si mancare procesata. Consum mai multe fructe si legume proaspete, peste, leguminoase (naut, fasole, linte, hrisca) si unele lactate precum branzeturi si kefir. 

Ce vei gasi pe site-ul nostru?

Pe langa retete (retete vegetariene, retete vegane, retete pentru diversificare, dulciuri, smoothie-uri), vei gasi si sfaturi de nutritie, beneficii ale unor fructe si legume, sfaturi legate de frumustete, cat si recomandari legate de articole vestimentare, electronice si electrocasnice, topicuri care sa intregereze intregul tau lifestyle. De aici si sloganul nostru – “Your Lifestyle Magazine”

Unde ne poti urmari?

Pentru orice intrebari, recomandari sau colaborari ne poti contacta si pe email la: contact [@] atoz.ro