[2020] Care este si unde gasesc cel mai bun Slow Cooker?

[2020] Care este si unde gasesc cel mai bun Slow Cooker?

Daca si tu iti doresti sa petreci cat mai putin timp in bucatarie, dar in acelasi timp sa pegatesti ceva sanatos si plin de savoare pentru tine familie si cei dragi, atunci un Slow Cooker este alegerea perfecta!

De acum incolo te poti bucura de mai mult timp petrecut alaturi de cei dragi, investind intr-o oala electrica de calitate. Aceasta te ajuta sa economisesti timp pretios in bucatarie: nu trebuie sa verifici constant mancarea cat este pe foc, toate ingredientele sunt gatite intr-un singur vas, iar la final nu iti ramane chiuveta plina de vase de spalat.

Un slow cooker iti ofera flexibilitatea si libertatea de a gati retetele favorite pe parcursul zilei, fiind nevoie doar sa pregatesti si sa aranjezi ingredientele dimineata, inainte de a pleca de acasa. Datorita conceptului revolutionar de gatire lenta si la temperaturi reduse, nutrientii se mentin in intregime, iar tu obtii o mancare sanatoasa si gustoasa.

Asadar, iata care sunt recomandarile noastre pentru cele mai bune slow cookere:

Slow cooker Crock-Pot 4.7 l

slow cooker crock pot

Acest Slow Cooker are o capacitate de 4.7 l, fiind ideal pentru o familie cu 4-5 persoane, un vas de ceramica detasabil si doua functii de gatire, Slow si High, iar cu ajutorul cronometrului digital poti alege si timpul de gatire intre 30 de minute si 20 de ore. Consumul de energie este redus, echivaland cu energia consumata de un bec, intre 75 si 150W pentru modul Low si intre 150 si 210W pentru modul High.

Slow cooker Crock-Pot cu functie de pastrare la cald

Slow cooker Crock-Pot cu functie de pastrare la cald

Acest slow cooker are o capacitate de 3.5 l, fiind ideal pentru 4 persoane, doua optiuni de gatire, Low si High si functie de pastrare a mancarii la cald. Vasul este de ceramica, detasabil, iar curatarea acestuia de face foarte usor. Poate fi spalat si in masina de spalat vase. Capacul este din sticla termorezistenta.

Atentie! Vasul de ceramica detasabil poate fi folosit doar in cuptor, nu-l utilizati pe aragaz, plita electrica sau gratar. De asemenea, capacul nu poate fi bagat la cuptor impreuna cu vasul Crock-Pot!

Slow cooker Crock-Pot, 5.7 l si functie pastrare la cald

Slow cooker Crock-Pot, 5.7 l si functie pastrare la cald

Acest slow cooker are o capacitate de 5.7 l, fiind ideal pentru 5-6 persoane. Acesta are doua functii de gatire si mod de pastrare la cald. Acesta ofera inca 6 ore de pastrare a mancarii la temperatura ideala de servire. Vasul detasabil este din ceramica, iar capacul din sticla termorezistenta. Sunt usor de curatat, chiar si in masina de spalat vase.

Slow Cooker Crock-Pot, 5.0 l

Slow Cooker Crock-Pot, 5.0 l

Acest slow cooker are o capacitate de 5l, fiind ideal pentru 6 persoane. Vasul din ceramica si capacul termorezistent sunt realizate din materiale durabile, rezistente la temperaturi extreme si pot fi utilizate chiar si in cuptor. De asemenea, puteti depozita vasul de gatit in frigider sau in congelator. Designul cu pereti inalti si capacul din sticla impiedica stropirea in timpul gatirii. Puteti folosi vasul de gatit pentru sotare, prajire, rumenire sau prajire rapida, fiind ideal pentru gatirea a pana la 6 portii de mancare.

Slow cooker din otel inoxidabil, 3.5 l

Slow cooker din otel inoxidabil, 3.5 l

Acest slow cooker Crock-Pot are o capacitate de 3.5 l, fiind ideal pentru 2 persoane. Are doua functii de gatire, low si high, precum si optiune de pastrare a mancarii la cald. Vasul de gatit este din ceramica rezistenta ce poate fi folosit si in cuptor. Acest aparat electric de gatit include si un set de 3 ustensile de gatit pe care le poti folosi atat la servirea preparatelor, cat si la pregatirea lor.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *